Starity

A Rólunk szól főszereplője visszavágott azoknak, akik a külseje alapján ítélkeznek felette

2017. május 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznőt a vasárnap megrendezésre került MTV Movie & TV Awardson viselt ruhája miatt figurázták ki.

hirdetés

Chrissy Metz bár tisztában van a túlsúlyával, köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében. A vasárnapi díjátadóra kollégái, Milo Ventimiglia és Lonnie Chavis társaságában érkezett, hiszen a főszereplésükkel készülő Rólunk szólt négy kategóriában is jelölték – ebből egyet sikerült díjra váltaniuk.

A rangos eseményen Chrissy egy sötétvörös, térd fölé érő latexruhát viselt, ami miatt rengetegen bírálták, mondván, hogy előnytelenül mutatott rajta, és inkább takarni, mint mutogatni kellene az alakját. A témára amúgy is harapó színésznő a Twitteren szólt vissza az testét és ruháját kritizálóknak.

Csak hogy tisztázzuk: azt viselek, amit akarok, és akkor, amikor akarom. Ez az ÉN testem

– írta.

A színésznő egyébként nem szégyenli alakját, nemrég például a Harper's Bazaar kedvéért fürdőruhára vetkőzött. Noha saját bevallása szerint szeretne fogyni, nem mások kedvéért tenné ezt és esze ágában sincs bedőlni a média által sugallt szépségideáloknak.

Szeretnék leadni a súlyomból, de nem azért, mert valaki azt mondja nekem, hogy ezt kell tennem. (...) A méret nem egyenlő a szépséggel. Nem értem, miért akkora nagy ügy ez. Vagy mégis: mert a média azt sugallja, hogy az a szép, aki vékony. De vajon valóban így is van?

– tette fel a költői kérdést a Marie Claire-nek adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek