Starity

Nővére szerint bátor döntés volt Cara Delevingne-től, hogy leborotválta a haját

2017. május 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznői babérokra tört modell egy filmszerep kedvéért szabadult meg a hajától.

hirdetés

Cara Delevingne pár hete szabadult meg hosszú szőke tincseitől, amivel meglehetősen ledöbbentette a rajongóit. Mint utóbb kiderült, nem egy múló szeszély, egy újabb hóbort vagy divat kedvéért szánta rá magát erre a lépésre, hanem egy szerep áll döntése hátterében. Nővére, Poppy szerint nagyon bátor volt, amikor leborotváltatta a haját, és nemcsak erre a merészségre, hanem alapvetően a sikereire is nagyon büszke.

Cara egy szerep kedvéért tette, amit tett. Úgy vélem, ez egy nagyon bátor és kifizetődő döntés volt. Szerintem ő így is nagyon szép és sokkal boldogabb lesz a filmben, amiért ennyire beleugrott a szerepbe és a karakterré vált. Elvégre erről szól a színjátszás. Én, a magam részéről nagyon büszke vagyok rá, hogy meg merte lépni ezt a dolgot

– magyarázta Poppy, aki szerint nem mindenkinek állna jól a kopaszság, ő maga például nem merte volna bevállalni ezt az éles stílusváltást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek