Starity

Valójában ezért lépett ki az Egyszer volt, hol nem voltból Jennifer Morrison

2017. május 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millióit döbbentette le a színésznő, amikor bejelentette, hogy kilép a sorozatból.

hirdetés

Jennifer Morrison hétfőn egy Instagram-bejegyzés keretein belül tudatta rajongóival, hogy úgy döntött, búcsút int az Egyszer volt, hol nem voltnak. Döntését alaposan meghányta-vetette, de belátta, hogy hat év azért mégiscsak hat év, és megérett az idő arra, hogy szedje a sátorfáját és továbbálljon.

Hosszú és óvatos megfontolás után úgy döntöttem, hogy mind kreatív, mind személyes szempontból az a legjobb, ha továbblépek. Az általam alakított karakterek közül Emma Swan az egyik kedvencem. Az Egyszer volt, hol nem voltban töltött hat év megváltoztatta az életemet a lehető legszebb irányba. Teljesen levesz a lábamról az a fajta szenvedély és elkötelezettség, amit a rajongók tanúsítanak a sorozat iránt, és nagyon megtisztelve érzem magam, amiért központi figurája lehettem egy ilyen különleges show-nak

– írta a közelményben a színésznő.

Hat évig alakította Emma Swant I Fotó: ABC

Jennifer azóta exkluzív interjút adott a TVLine-nak távozása kapcsán, és elárulta, hogy pontosan mi is áll annak hátterében, hogy úgy határozott, hogy ezúttal „hátulról fogja meg a kilincset”.

Nyilvánvalóan szeretem a műsort és a karaktert is, így rizikós egy ilyen döntés meghozása. Másrészről viszont eltöltöttem hat évet a Doktor House-ban, egyet az Így jártam anyátokkalra szántam, és újat hatot az Egyszer volt, hol nem voltra. Ez összesen tizenhárom év, amit a televíziózás világában töltöttem, ami csodálatos! Jobb dolog nem is történt velem, ugyanakkor ez nagyon fárasztó is. Nem tudom, hogy az emberekben tudatosult-e már, hogy napi 16-18 órát dolgozunk, és folyton Vancouverben vagyunk a forgatások miatt, ami azt jelenti, hogy a hétvégénk a repüléssel telik, csak hogy egy pici időre láthassuk a barátainkat és a családunkat. Hat éven keresztül éves szinten 100-szor ültem repülőn.

Az Így jártam anyátokkalban is fontos szerep jutott neki I Fotó: CBS

Bár szeretem a show-t, végső soron azt kell tennem, ami jó nekem, és most otthon kell lennem New Yorkban és Los Angelesben. Szükségem van arra, hogy a szeretteim körében legyek és megteremtsem a magánélet és a kreatív szempontból új lehetőségek meglétét. Készen állok az új kihívásokra

– tette hozzá Morrison.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek