Starity

Elképesztően édes Floor Jansen kislánya

2017. május 11. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő márciusban adott életet első gyermekének, akit tegnap követőinek is megmutatott.

hirdetés
Elképesztően édes Floor Jansen kislánya
Fotó: EMP

Felhőtlen az öröm Floor Jansen és Hannes Van Dahl családja körében, ugyanis a holland énekesnő március 15-én életet adott első közös gyermeküknek, akinek a Freja nevet választották. A boldog apuka kislánya születését követően visszatért a színpadra is, Floor pedig jelenleg is jól megérdemelt pihenését tölti új otthonában, Svédországban.

Néhány napja egyébként a rajongók egy titkos házasságot kezdtek el gyanítani, ugyanis Hannes a hétvége folyamán hivatalos Instagram-profilján keresztül osztott meg egy képet közös nyaralásukról, melyen párja, Floor látható, és akit a feleségének nevezett a posztban. Nem ez volt az első alkalom, hogy a zenész egy titokban kötött házzaság gyanúját keltette, ugyanis néhány hónapja a Sabaton ütőse egy közös fotót töltött fel magukról, melyhez a #FloorVanDahl hashtaget fűzte.

 A holland dalospacsirta tegnap osztott meg egy képet közösségi-oldalain keresztül kislányukról, aki most 8 hetes és már látszik rajta, hogy milyen zenei stílust is kedvel. Freja a felvételen „metálvillával” pózol, melyre szülei méltán büszkék. A fotón egyébként Floor keze is látható, melyen egy ugyanolyan karikagyűrűt vélhetünk felfedezni, mint amilyen párjának is van, így okkal merül fel a kérdés, hogy a páros valóban örök hűséget fogadott-e egymásnak, avagy sem? A hírt egyébként se meg nem erősítették, de egyúttal nem is cáfolták azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek