Starity

Ian Harding a hobbijával ijeszti el a lányokat

2017. május 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja legyen bármilyen híres is, egy témát biztosan nem hozhat fel a randijain: a hobbiját.

hirdetés
Ian Harding a hobbijával ijeszti el a lányokat

Ian Harding Odd Birds címmel írt könyvet nemrég, mely nagyrész hobbijáról, a madarászásról szól. A színész ugyanis nagy rajongója a szárnyasoknak, ám az ET-nek adott interjújában elárulta, hogy ezzel viszonylag egyedül van, hiszen sokan ferde szemmel néznek rá, ha ezt elmondja magáról.

Sokáig titkoltam ezt a hobbimat. Gyerekkoromban kezdtem, aztán egy időre félretettem, mert nem igazán segít a csajozásban. Ha felhozod a témát egy randin, az általában azonnal megöli a hangulatot

– nyilatkozta Ian, majd a kérdésre, hogy véleménye szerint milyen madár illene sorozatbeli kolléganőjéhez, Lucy Hale-hez, így felelt:

Valami kicsi, imádni való, de agresszív. A tarka vércsét mondanám, ami az egyik kedvencem. Ez lényegében egy kis áldozat. Vörös, fehér és kék színű, esztékailag nagyon szép, ugyanakkor őrült dolgokra képes, például nem is gondolnád, de tud hátrafelé repülni vagy a saját méreténél kétszer akkora élőlényekkel harcba szállni. Illik Lucyhoz: aprócska, elragadó és gyönyörű, de alkalomadtán erőszakos is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek