Starity

Jennifer Morrison távozása ellenére is folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt

2017. május 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt derült fény arra, hogy a főszereplő kilépése ellenére is úgy döntött az ABC csatorna, hogy bekéri az Egyszer volt, hol nem volt hetedik évadát.

hirdetés

Fotó: ABC

Ha egy sorozat éléről épp a főszereplő távozik, nincs könnyű dolga a készítőknek, hiszen egyrészt pótolniuk kell az általa hátrahagyott űrt, másrészt pedig legalább olyan, ha nem magasabb szinten kell produkálniuk nekik, mint íróknak és a stáb többi tagjának is. Ez annak idején a Vámpírnaplók esetében is nehezen ugyan, de működött, most pedig az Egyszer volt, hol nem volt készítőkre vár a feladat, hogy bizonyítsanak.

Az Emma Swant alakító Jennifer Morrison csak a napokban hozta nyilvánosságra, hogy miután a csatornával és a sorozattal kötött szerződése a végéhez ért, úgy határozott, hogy mind szakmai, mind magánéleti szempontból az a legjobb számára, ha továbblép és új kihívások elé néz.

Eltöltöttem hat évet a Doktor House-ban, egyet az Így jártam anyátokkalra szántam, és újat hatot az Egyszer volt, hol nem voltra. Ez összesen tizenhárom év, amit a televíziózás világában töltöttem, ami csodálatos! Jobb dolog nem is történt velem, ugyanakkor ez nagyon fárasztó is. Nem tudom, hogy az emberekben tudatosult-e már, hogy napi 16-18 órát dolgozunk, és folyton Vancouverben vagyunk a forgatások miatt, ami azt jelenti, hogy a hétvégénk a repüléssel telik, csak hogy egy pici időre láthassuk a barátainkat és a családunkat. Hat éven keresztül éves szinten 100-szor ültem repülőn

magyarázta a TVLine-nak adott interjújában a színésznő, aki úgy érzi, ideje, hogy kicsit saját magára és a szeretteire koncentráljon.

Fotó: ABC

Ahogy említettük, az ABC mindezek ellenére úgy határozott, hogy még így, Jennifer távozása ellenére is van mit kihozni a sorozatból, így berendelte annak hetedik évadát a 2017-2018-as szezonra, amiről Adam Horowitz kreátor értesítette a rajongókat a Twitteren keresztül.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek