Starity

Rebecca Mader is kilép az Egyszer volt, hol nem voltból

2017. május 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb fontos karaktertől búcsúzik az ABC népszerű sorozata a Nyugati boszorkány, Zelena személyében.

hirdetés
Rebecca Mader is kilép az Egyszer volt, hol nem voltból
Fotó: ABC

Néhány nappal azután, hogy Jennifer Morrison bejelentette távozását, Rebecca Mader is nyilvánosságra hozta, hogy az ő visszatérésére sem számíthatnak a rajongók az Egyszer volt, hol nem volt frissen berendelt hetedik évadában.

Először is szeretnék gratulálni Adamnek, Eddie-nek, Lanának, Bobbynak és Colinnak, amiért lehetőséget kaptak az Egyszer volt, hol nem volt folytatására! Őszintén örülök nektek, de ami még fontosabb, a rajongóknak, hiszen továbbra is figyelemmel követhetik hétről hétre, hogy hová viszitek őket. Sokan kérdeztétek tőlem, hogy én is csatlakozni fogok-e a többiekhez a hetedik évadban, így személyesen szeretném tudatni veletek, hogy sajnos nem. Ez nem az én döntésem volt, hanem a műsor érdekében hozott kreatív szempontból előnyös döntés, amit tiszteletben tartok és megértek

– olvasható az Instagramon közzétett közleményben, aminek folytatásában Rebbeca megvallja, hogy a rajongók és a show megváltoztatták az életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek