Starity

Lindsay Lohan elvonójából valóságshow lesz?

2010. október 17. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznőt jelenleg a Betty Ford klinikán kezelik. A drogproblémáiról elhíresült lány anyja ezt kihasználva realityt szeretne forgatni a kezelésekből, amivel már számos tévécsatornát fel is keresett.

hirdetés
Lindsay Lohan elvonójából valóságshow lesz?

Lindsay Lohan pár napos börtönbüntetésével sok hasznot húzott, amit édesanyja igencsak megirigyelt. Mint arról már hallhattunk, a szabadulás és a pozitív kábítószerteszt után LiLo magától vonult be a Betty Ford klinikára, hogy végleg legyőzze drogproblémáit.

Dina Lohan ezen indokból egy különleges valóságshow-t szeretne forgattatni, melyben a kamerák kereszttüzében zajlanának lánya, Lindsay kezelései – még akkor is, ha ez neki nem tetszik.

A 48 éves nő már el is kezdett tárgyalni több televíziós csatornával, de választ egyelőre nem kapott. „A saját életéből nem tudna műsort csinálni, ezért kihasználja Lindsay szenvedését, csak hogy összehozzon egy valóságshow-t” – fűzte hozzá a színésznő édesapja, Michael Lohan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek