Starity

Az öt legtöbbet megtekintett Little Mix dal

2017. május 14. 12:12   |   Szerző: Narrybitch

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix négy lány összeállásával, 2011-ben az angol X-Faktorban létrehozott lány, tini pop-banda. Tagjai eredetileg szólóban indultak, de úgy gondolták, ha összeállnak sikeresebbek lehetnek. Ez beigazolódott. 2012-ben a Wings című számuknál figyeltek fel rájuk először.

hirdetés

1. Little Mix – Black Magic - 304 millió

A dal a 2015-ös Get Weird című albumon jelent meg, első dalként, és első bemutatottként. Ezek közül a legsikerebb is lett, 2015. május 29-én már a klipet is megtekinthettük. 304 millió megtekintést hozott nekik az iskolában forgatott videó.

2. Little Mix – Hair - 225 millió

Szintén az együttes Get Weird c. albumán foglal helyet, ötödik dalként. A dal egy lányról szól, akivel szakított a barátja, és úgy érzi már csak az terelheti el a figyelmét, ha a hajával foglalkozik. Nem véletlenül Hair a dal címe. A videó 2016. április 20-án lett feltöltve, azóta 225 millió megtekintéssel. 

3. Little Mix – Shout Out to My Ex - 221 millió

A felállás legújabb albuma, a Glory Days szintén hatalmas sikert aratott. A lányok úgy döntöttek ez lesz az első dal, amit bemutatnak róla, és az első helyet is fogja elfoglalni a lemezen. 2016. október 20-án töltötték fel a hozzá készült zenei klipet, amin 221 millió megtekintés keletkezett.

4. Little Mix – Wings - 163 millió

Mint ahogy fent lett említve, a bandára itt kezdtek igazán felfigyelni. A 2012-es DNA című album első dala. A fő mondanivalója, hogy bízzunk magunkban, sose adjuk fel, és hallgassunk a megérzéseinkre. A klip 2012. július 5-től látható, azóta 163 millió megtekintéssel.

5. Little Mix – Touch - 154 millió

Ismét a 2016-os Glory Days albumnál járunk, most azonban a második számánál. A videoklipben a négy lányt láthatjuk táncolni. Csekély 4 hónapja, január 19-én lett látható a YouTube-on, de már 154 milliónál jár, szóval őszintén mondhatjuk, hogy az együttes eddigi legsikerebb dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene klip little mix
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek