Starity

Ross Butler a 13 okom voltért hagyta el a Riverdale-t

2017. május 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg a feltörekvő színész, amikor úgy döntött, a 13 okom voltot választja a Riverdale-lel szemben.

hirdetés

Ross Butler előtt fényes jövő áll, hiszen fiatal kora ellenére olyan sikersorozatokban volt alkalma szerepelni, mint a K.C. a tinikém, a Teen Wolf – Farkasbőrben, a Riverdale és a 13 okom volt. Utóbbi kettővel meg is gyűlt a baja, mert már a Riverdale-lel kapcsolatban döntést kellett hoznia, ugyanakkor tudta, hogy amennyiben a Netflix berendeli a 13 okom volt folytatását, úgy nem tudja vállalni Zach Dempsey szerepét.

Fotó: The CW

Ross végül úgy határozott, hogy az akkor még berendelésre vagy kaszálásra váró 13 okom volt mellett teszi le a voksát, és nemet mond Reggie Mantel karakterének további életre keltésére. Döntése kifizetődőnek bizonyult, hiszen nem kellett két szék közül a földre ülnie: a Netflix meghosszabbította egy második évadra a 13 okom voltot, aminek következtében meggyanúsították Butlert, mondván, hogy már a többiek előtt tudta, hogy folytatódni fog a sorozat.

Én is akkor értesültem a berendelés híréről, mint mindenki más. Az MTV Movie & TV Awards előtti éjszakán történt, a stáb többi tagjával egy jótékonysági rendezvényre tartottunk, amikor megkaptam az e-mailt. Mind egyszerre néztük meg a kocsiban, és nagyon izgatottak lettünk. Azt gondoltam, hűha, hát megtörténik! Nagyszerű pillanat volt, nagyszerű időzítéssel

– nyilatkozta a színész a Seventeennek, majd arról is szót ejtett, milyen érzés volt számára dönteni a két sikerszéria közül.

Nagy döntés volt ez számomra. (...) Teljesen biztos voltam abban, hogy visszajövünk egy második évadra, de tudtam, hogy sokat kockáztatok. Ha elhagyom a Riverdale-t és a 13 okom volt második évadát nem rendelik be, akkor bajban vagyok, de jó érzésem volt a folytatással kapcsolatban.

Fotó: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek