Starity

Corey Taylor szerint Chester Benningtonnak hálásnak kéne lennie, amiért az emberek kíváncsiak a Linkin Parkra

2017. május 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Slipknot és a Stone Sour frontembere egy interjú keretein belül üzent a Linkin Park énekesének.

hirdetés

Chester Bennington a minap hozta nyilvánosságra, hogy a Linkin Park frontembereként maga is jó lemeznek tartja bemutatkozó korongjukat, a Hybrid Theoryt, de szeretné, ha a rajongók továbblépnének, és elfogadnák a tényt, hogy annak megjelenése óta 17 év telt el, ők pedig felnőttek és megváltoztak azóta, akárcsak a hangzásviláguk.

E fenti megjegyzésre reflektált most Corey Taylor, aki szerint nagy dolog, hogy az éles váltás ellenére is sokan kíváncsiak a Linkin Parkra, amit az együttes frontemberének illene méltányolnia.

Lehetsz frusztrált és akarhatod, hogy az emberek elfogadják a változást, de ugyanakkor nagyon szerencsésnek kellene érezned magad, hiszen még mindig imádják az általad készített zenét. Megéri, mert egy fúziós rockalbum készült, ami tartalmaz popzenei elemeket is, a dalok azonban jól sikerültek

– nyilatkozta Corey a KFMAtv-nek, majd így folytatta:

Én a magam részéről megértem Chester frusztrációját, ugyanakkor arra kellene gondolnia, hogy Miért is vagyok dühös a bal lábamra, csak mert a jobb jobban teljesít?. Ez furcsa. Légy hálás azért, amid van! A tényért, hogy az emberek így is jegyet váltanak a bulijaitokra és hallgatják a zenéteket! Adj nekik egy kis időt, hogy hozzászokjanak a változáshoz!

via TeamRock

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek