Starity

Caitlyn Jenner bevallotta, hogy kiakadna, ha lánya, Kendall férfivé operáltatná magát

2017. május 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olimpiai bajnok ex-sportoló bár maga is átesett a nemváltással járó negatív fogadtatáson, nem örülne, ha modell lánya a későbbiekben a nyomdokaiba kívánna lépni.

hirdetés

Caitlyn Jenner 2016 októberében változtatta meg hivatalosan a nevét és nemét, ám a nemiszerv-átalakító műtétnek csak idén januárban vetette alá magát. Saját bevallása szerint nem volt olyan vészes a beavatkozás, ugyanakkor elismerte, hogy nemcsak az emberek, de családtagjai közül is többen elfordultak tőle amióta nőként éli mindennapjait.

Egy friss interjúban arról kérdezték a transznemű tévésztárt, hogyan viszonyulna ahhoz, ha egy nap lánya, Kendall Jenner úgy döntene, hogy férfitestben kíván élni, amire Caitlyn ekképp válaszolt:

Mi lenne, ha Kendall, az én édes kislányom odajönne és azt mondaná, Transznemű vagyok és meg akarom műttetni magam!? Az első reakcióm az lenne, hogy Édes Istenem! Az én kis Kendallom, az én cuki, imádnivaló lányom?. Kezdetben sokkolna a dolog, ahogy minden szülőt, de megérteném. Kemény dolog ez mindenkinek.

Nagyon közel állnak egymáshoz I Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek