Starity

Magyarország a nyolcadik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon

2017. május 14. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb top 10: Pápai Joci az emberek szívét elrabolta, de a szakmai zsűrit nem nyerte meg.

hirdetés

A nyertes dal

Idén Kijevben rendezték meg a 62. Eurovíziós Dalfesztivált, amelyen 42 ország jutott be az elődöntőbe. A legjobb dal címéért azonban már csak 26 ország volt versenyben, Pápai Joci pedig nyolcadikként állt színpadra az Origo című dalával.

Magyarország és Pápai Joci a nyolcadik helyen végzett, így újabb top 10-es sikert tudhatunk magunk mögött. A szakmai zsűritől csupán 48 pontot kapott, azonban az emberek top 10-ében benne volt: 152 pontot szavaztak meg neki, így összesen 200 ponttal zárta a versenyt.

Pápai Joci a döntőben

A nyertes a szakmai zsűrinek és az emberek szavazatai alapján is a portugál induló, Salvador Sobral volt, aki Amar Pelos Dois dalával tűnt ki a többiek közül. Második helyen a fiatal tehetség, a bolgár induló állt.

A verseny természetesen nem volt eseménytelen: egy fiatal pár csókot is váltott a színpadon, míg az egyik időkitöltő előadás közben egy ausztrál fiatalember megmutatta a hátsófelét a nagyvilágnak. Erről videót ezen a linken találsz.

Még egyszer gratulálunk, Joci! Jövőre találkozunk Portugáliában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek