Starity

Lili Reinhartot a Riverdale mentette meg a depressziótól

2017. május 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves színésznő egy éve még élete legsötétebb időszakából kereste a kiutat.

hirdetés

Élhetsz Hollywoodban és érezheted úgy, hogy fiatal korodnál fogva az előtted álló lehetőségek tárháza végtelen, ám a depresszió így is elhatalmasodhat rajtad. Ez történt Lili Reinharttal is, aki a Twitteren vallott arról, miképp mentette meg az életét a Riverdale című sorozat.

Pontosan egy évvel ezelőtt tudtuk meg, hogy a Riverdale-t egy egész évadra berendelték. Emlékszem, hogyan éreztem akkoriban... Zokogtam a boldogságtól. Abban a pillanatban dolgozó színésznővé váltam stabil munkával... És most itt vagyunk, a második évad forgatásának küszöbén. Nem is lehetnék hálásabb

– írta a szőke szépség.

A Riverdale akkor jött az életembe, amikor a legmélyebb depressziót éltem át, és végül megmentett. Mivel most van a mentális egészség tudatosságának hónapja, azt gondoltam, jó volna megosztani a történetemet. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy olyasvalamiből élhessek meg, amit imádok csinálni

– folytatta Lili, és bár depressziója nem szűnt meg a show-nak köszönhetően, elárulta, mi segít neki jobban éreznie magát, amikor elhatalmasodik fölötte a rosszkedv.

Amikor depressziósnak vagy szomorúnak érzem magam, emlékeztetem magam, milyen messzire jutottam, milyen sokra vittem, és nem engedem, hogy a depresszió felülkerekedjen rajtam.

Mindazoknak üzenem, akik depressziósak vagy reménytelenek, hogy ne merjetek lemondani magatokról! Ti vagytok a minden, és megérdelitek a világot. A mentális egészségetek az elsődlegesen fontos dolog, ezt ne felejtsétek el! Ez a ti életetek, egyet kaptatok belőle, szóval ne vesztegessétek el azzal, hogy szomorúak vagytok! Bármin is mentek keresztül, túljuttok rajta és erősebbé váltok általa. Erősebbek vagytok annál, mint amilyennek gondoljátok magatokat!

– üzente hasonló problémákkal küzdő rajongóinak a színésznő. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek