Starity

A rajongók nyomására mégis megkegyelmezett az NBC az elkaszált Timelessnek

2017. május 14. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Timeless nem úgy teljesített, ahogy azt az NBC fejesei várták volna, a csatorna mégis úgy döntött, hogy megmenti a sorozatot.

hirdetés
A rajongók nyomására mégis megkegyelmezett az NBC az elkaszált Timelessnek
Fotó: NBC

Ritkaságszámba megy az, ami a Timeless-szel történt, hiszen anyacsatornája a hét elején úgy döntött, nem kéri be a folytatást, vagyis egy évad után véget ér a sorozat. A rajongók felháborodtak az NBC döntésétől, csalódottságuknak pedig a közösségi oldalakon adtak hangot, ami természetesen a csatorna fejeseihez is eljutott.

A műsor készítői, hogy csillapítsák az elkeresedést, ígéretet tettek a rajongóknak arra vonatkozóan, hogy másik helyet találnak a szériának, ám szerencsére el sem kellett kezdeniük a keresést, ugyanis engedve a rajongói nyomásnak az NBC meggondolta magát, és mégis bekérte a második évadot, amit Eric Kripke kreátor jelentett be a Twitteren:

Óriási köszönet illeti az NBC-t, amiért támogat minket, és köszönet jár a rajongóknak is ugyanezért. Ti vagytok a fő okai annak, hogy visszatérünk. Működött, srácok! #TimelessMegújítva

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek