Starity

Nem csak futó románc! Travis Scott bemutatta a családjának Kylie Jennert

2017. május 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még csak pár hete randiznak, mégis minden jel arra utal, hogy komolyan gondolják kapcsolatukat.

hirdetés
Nem csak futó románc! Travis Scott bemutatta a családjának Kylie Jennert
Fotó: Getty Images I Bob Levey

Kylie Jenner április elején szakított Tygával, és már abban a hónapban lencsevégre kapták Travis Scott-tal a Coachella fesztiválon. Az újdonsült párt nem sokkal később egy sportmérkőzésen is együtt látták, és bár sokak szerint túl gyorsan haladnak, korántsem olyan meggondolatlanok, mint hiszik őket. Állítólag évek óta jó barátságot ápolnak, és nagyon jól érzik magukat együtt – olyannyira, hogy a TMZ szerint a rapper már a családjához is hazavitte Kylie-t, a Texas állambeli Houstonba.

Tyga csak kihasználta őt, erre Kylie most döbbent rá, hogy Travisszel van. Travis nagyon visszafogott, és nem akarja, hogy együtt lássák őket. Nem úgy Tyga, aki együttlétük ideje alatt folyton olyan zsúfolt helyekre járt vele, ahol rengetegen megfordultak, így együtt láthatták és lefotózhatták őket. Végre belátta, hogy az emberek csak miatta voltak kíváncsiak Tygára

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Hogy túl gyors-e a tempó, azt csak ők tudhatják, ám a fenti forrás szerint Kylie véglegesen túllépett Tygán és nagyon élvezi, hogy újdonsült kedvese nem egy csinos kiegészítőt lát benne, akivel villogni lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek