Starity

Camila Cabello elnevezte szólóalbumát! Az első kislemezt még ezen a héten piacra dobja

2017. május 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az Instagramon jelentette be új korongját, ami még idén megjelenik.

hirdetés
Camila Cabello elnevezte szólóalbumát! Az első kislemezt még ezen a héten piacra dobja
Fotó: Seventeen

Camila Cabello 2016 decemberében hozta nyilvánosságra, hogy elhagyja a Fifth Harmonyt, azóta pedig még intenzívebben belevetette magát a munkába, noha addig sem unatkozott. Első szólólemezének munkálatait még a csapatban töltött ideje alatt megkezdte, ám a kész mű rengeteg időt és energiát igényelt, annál is inkább, hiszen Camila általa dolgozta fel a korábbi csalódásokat, tapasztalatokat.

Az album az én utazásom történetét meséli el, hogyan találtam meg a fényt a sötétségben, hogyan találtam rá újra önmagamra. Az album mögött álló történet a második, I Have Questions című dallal bontakozik ki, amit kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, egy fürdőszobában kezdtem el írni, amikor turnén voltunk a lányokkal. Teljesen össze voltam törve akkoriban. Olyasfajta fájdalmat éreztem, amiről még beszélni sem jó, életemnek olyan fejezete volt, amit sosem olvasnál fel hangosan. Miután elkészült a dal, jó hat hónapig nem is tudtam másikat írni, mert az írás azt jelentette, éreznem kell mindent és nem voltam rá felkészülve

– magyarázta Camila, aki önálló korongjának a The Hurting The Healing The Loving címet adta, első kislemezét pedig május 19-én tervezi piacra dobni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek