Starity

Rob Schneider lánya pár hét leforgása alatt férjhez ment és el is vált

2017. május 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves Elle alig pár hete ismerte párját, amikor úgy döntött, hozzámegy feleségül.

hirdetés

Rob Schneider lánya, Elle King az Instagramon értesítette rajongóit a hírről, miszerint év elején férjhez ment Andrew Fergusonhoz, azóta pedig be is adta a válási papírokat. Exét a mai napig szereti, és tudja, hogy őrültség, amit csinált, de úgy érzi, összetört a szíve a történtek fényében.

Titokban összeházasodtunk három héttel azután, hogy 2017. február 14-én megismerkedtünk egymással. Ezek voltak és lesznek életem legszebb napjai. Ez a fotó ma, 2017. május 15-én készült rólunk. A szívem összetört. Fáj a lelkem. Elvesztem. Ő életem nagy szerelme. A legjobb barátom. Ahogy elválunk, és próbáljuk megtalálni az utunkat, minden, amit remélek az az, hogy egy napon megtaláljuk a boldogságot önmagunkban. Szeretlek. Mindörökké tiéd a szívem. Mindig te leszel az első férjem

– olvasható a bejegyzésben, ami a rajongóknak címzett alábbi sorokkal folytatódik:

Kérlek, tartsátok tiszteletben az érzéseinket és hagyjatok nekünk teret ebben az időszakban. Mindenki azt hiszi, elment az eszem, és így is van. Szóval, legyetek kedvesek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek