Starity

Katy Perry lesz a Carpool Karaoke következő sztárvendége – videó

2017. május 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a The Late Late Show házigazdájával kocsikázott tegnap, amit egy szemfüles rajongó meg is örökített.

hirdetés

Óriási sikernek örvend James Corden műsorának Carpool Karaoke címe keresztelt szegmense, melynek keretein belül a műsorvezető egy-egy világsztárt visz el egy fuvarra, hogy aztán közös dalolászásba kezdjenek. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy idén Katy Perry is beül mellé az anyósülésre, és egy rajongónak köszönhetően megtudtuk, hogy erre épp tegnap került sor.

Az nycdarren_ nicknéven regisztrált Instagram-felhasználó által közzétett videóban az énekesnő pixie fazonra vágott szőke hajjal, egy kék színű mintás ingben látható Corden társaságában, akivel éppen a 2013-ban megjelent Dark Horse című dalt éneklik.

Nagyon jó lesz, állati izgatott vagyok! Még nem forgattuk le a részt, majd a jövő héten kerül rá sor. Hatalmas rajongója vagyok Katynek

– nyilatkozta a múlt héten az ET-nek a műsorvezető, aki korábban olyan sztárokkal kocsikázott, mint Jennifer Lopez, Lady Gaga, Britney Spears, Selena Gomez, Madonna, Bruno Mars, Adele, Mariah Carey, Justin Bieber, Sia, a On Direction, a Red Hot Chili Peppers és az egykori first lady, Michelle Obama – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek