Starity

Justin Bieber tervei között szerelem és házasság szerepelnek

2017. május 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes nem titkolt vágya, hogy végre találjon magának egy hozzáillő társat, akit feleségül vehet.

hirdetés

Ámornak nem sikerült eltalálnia Justin Biebert azóta, hogy az énekes évekkel ezelőtt szakított Selena Gomezzel. Bár több ismert hölggyel is szóba hozták az elmúlt években, Biebs senki mellett nem állapodott meg hosszabb ideig, pedig saját bevallása szerint nagyon vágyik már egy komoly kapcsolatra.

A HollywoodLife most hozott nyilvánosságra egy még márciusban készül felvételt, melyen egyik ausztrál rajongója interjúvolja Justint. Amikor a lány arról kérdezte a slágergyárost, hogy jelen pillanatban min változtatna az életében, ezt a választ kapta:

Őszintén vágyok egy barátnőre. Komolyan szeretnék becsajozni. Halál komolyan. Szeretnék megnősülni. Nem most, de hamarosan.


Justin Bieber Admits He's 'Dead Serious' About... by Hollywoodlife

Justinnak talán rövidesen valóra is válhat az álma, hiszen nyár végén véget ér jelenleg is tartó fellépéssorozata, és végre hazatérhet, ami egyben azt is jelenti, hogy több ideje jut ismerkedésre, szórakozásra és kikapcsolódásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek