Starity

Jimmy Kimmel vezeti a 90. Oscar-gálát

2017. május 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre már kilencvenedik alkalommal kerül megrendezésre a filmszakma legrangosabb díjátadó gálája.

hirdetés

Ahogy színészként az a legnagyobb elismerés, ha Oscar-díjat nyer az ember, úgy az átadó vezetése lehet a csúcspontja egy televíziós műsorvezetőnek. A jövő évi gálán nem kisebb személy, mint Jimmy Kimmel tölti be a házigazda szerepét, a rendezvény lebonyolítását pedig Michael De Luca és Jennifer Todd végzik, amit az Akadémia elnöke, Cheryl Boone Isaacs most jelentett be.

Az Oscar-gála vezetése karrierem csúcspontja volt, így nagyon hálás vagyok Cherylnek és az Akadémiának, amiért ismét felkértek engem erre a feladatra a két kedvencemmel, Mike De Lucával és Jennifer Todd-dal együtt. Ha azt hiszitek, hogy az idei gála végét elcsesztük, csak várjátok ki, hogy lássátok, mit tervezünk a 90. alkalomra

– írta az E! Online-hoz eljuttatott közleményében a műsorvezető.

A jövő évi gála egyébként 2018. március 4-én kerül megrendezésre, melynek a hollywoodi Dolby Theatre ad otthont. Az eseményekről élőben tudósít majd az ABC.

Fotó: ABC / Jeff Lipsky

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek