Starity

Miley Cyrus: „Katy Perry a legrégebbi barátom Hollywoodban”

2017. május 16. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywoodban sokszor még a házasságok sem tartanak olyan hosszú ideig, mint amióta a két énekesnő barátsága tart.

hirdetés

Miley Cyrus és Katy Perry ugyan jelenleg is versengenek egymással a slágerlistákon, ám ennek a rivalizálásnak a magánéletben nyoma sincs, a két énekesnő ugyanis nagyon jó viszonyt ápol egymással – barátságuk már majdnem tíz éve tart!

Katy már nagyon régóta a barátom. Épp a minap jöttünk rá, hogy jövőre már tíz éve lesz, hogy így összebarátkoztunk. Azt hiszem, ő a legrégebbi barátom, ami állati fura

– nilyatkozta a Malibu énekesnője Cubby & Carolina Bermudeznek, és azt is felelevenítette, hogyan kezdődött ez a baráti viszony.

Amikor megjelent az I Kissed a Girl, én a Hannah Montana-filmet forgattam. A rádióban hallottam meg a számot. Megkérdezték tőle [Katytől], hogy kiről írta a dalt, és azt mondta, rólam. Sikítottam és totál bepörögtem. Később elhívott magával a VMA-re [MTV Video Music Awards], anyukám azonban nem akarta, hogy egyedül menjek – tudjátok, a szülők nem szeretik, ha a gyerekük idegenekkel lóg –, így ő is velünk jött. Szóval így találkoztunk, és azóta is barátok vagyunk.

Az interjúban Miley-t arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a készítők ők nézték ki Madonna szerepére a Blond Ambition című filmben, melyre így felelt:

Úgy vélem, ez egy óriási bók. Nem is tudom. Ha Madonna megkérne, hogy játsszam el, nem tudnék nemet mondani neki, de szerintem Paris Jackson jobban hasonlít rá. Én rossz választás lennék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek