Starity

Eljegyzés helyett szakítás! Újra szingli Amy Schumer

2017. május 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt még futótűzként elterjedt volna a pletyka, a színésznő maga erősítette meg, hogy szakított barátjával.

hirdetés

Amy Schumer a felhők felett járt a boldogságtól, amikor Ben Hanisch-sel egymásra találtak, és bár kapcsolatuk boldog volt, mégsem az eljegyzés, hanem a szakítás került terítékre. A színésznő sajtóképviselője útján adott ki egy nyilatkozatot, melyben közölte, hogy Bennel gondos megfontolás után döntöttek a szakítás mellett, de ettől függetlenül barátok maradnak.

Pár hete Amy Howard Stern műsorában vallott arról, hogy a házasság még nem téma köztük, ugyanakkor azt is nyilvánosságra hozta, hogy a designert a Raya nevű randiappon ismerte meg, és rögtön megvolt köztük a szikra.

Ő volt az első találatom. A profilképén a nagymamájával táncolt egy esküvő-szerű rendezvényen. Cukinak találtam.

A szőkeség tavaly a Marie Claire-nek adott interjújában arról is őszintén vallott, hogy az összes korábbi kapcsolata közül a Benhez fűződő a legkomolyabb és legőszintébb, és nem rejtette véka alá azt sem, milyen sokat jelent neki a férfi.

Úgy érzem, mintha Ben lenne az első srác, akivel igazán együtt vagyunk. Biztosan vannak srácok, akik ezt hallva legszívesebben megütnének engem, de akkor is ez az igazság

– mondta, majd beismerte, hogy ez a szerelem egyúttal meg is rémíti.

Szerelmesnek lenni a legijesztőbb dolog a világon. Szíved szerint sírnál és üvöltenél. Nem nagyon tudom kezelni ezt a helyzetet. Minden alkalommal, amikor elbúcsúzunk egymástól, azt gondolom, hogy milyen szép volt ez az együtt töltött utolsó hét, vagy azt mondogatom magamnak, hogy ez az egész nem is valóságos, Ben el fog hagyni és a képembe vágja, hogy soha nem szeretett.

A pár egyelőre nem nevezte meg a szakítás okát, de minden bizonnyal nem is fogják forszírozni a témát, hiszen magánéletükkel kapcsolatban mindketten nagyon diszkrétek.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek