Starity

Nádai Anikó lesz az új Erdélyi Mónika

2017. május 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub a közelmúltban jelentette be, hogy rövidesen újraindítja egykori kibeszélő show-ját.

hirdetés

Az új műsor formátumában megegyezik majd a Mónika Show-val, de felújított, modern formában kerül a nézők elé – többek között azzal a változtatással, hogy nem Erdélyi Mónika, hanem Nádai Anikó lesz a házigazdája.

Mónika az ATV Esti Frizbi című műsorának vasárnapi adásában nyilatkozott arról, hogy amikor meghallotta a műsor újraindulásának hírét, várta, hogy az RTL Klub megkeresse, ez azonban nem történt meg, amit nem tudott mire vélni.

Kilenc évig csináltam, és az első hat évben nagyon jól éreztem magam. Utána viszont eldurvult a műsor, és nagyon agresszív lett

– nyilatkozta egykori munkája kapcsán a Blikknek a műsorvezető. A fent említett Esti Frizbiben Hajdú Péter kérdésére bevallotta, hogy nem biztos abban, hogy Anikó helyt fog állni ebben a közel sem könnyű szerepben, amit egy ilyen jellegű műsor vezetése jelent.

Az a fiatal lány kb. 50 kiló vasággyal, és azért ezt fizikumban is bírni kell. Mi akkor három adást vettünk fel egy nap, és azért az 12 óra, de hát azt állva. Lehet őt már leültetik, lesz olyan szerencsés. Jó kis iskola lesz neki

– tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek