Starity

Szívmelengető üzenettel kívánt boldog születésnapot várandós feleségének Ian Somerhalder

2017. május 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-sagában kulcsszerepet játszó Nikki Reed tegnap ünnepelte 29. születésnapját.

hirdetés

A színésznő férje, Ian Somerhalder néhány kettejükről készült kép keretein belül köszöntötte első közös gyermekükkel várandós feleségét.

Boldog születésnapot kívánok a legcsodálatosabb embernek, akit ismerek... Ma téged ünneplünk. Számtalan oka van annak, hogy alig tudom elkezdeni a leírást, amivel azok, akik ismernek és akik nem is egyetértenének. Ez a te napod. Az a szeretet és fény, ami belőled sugárzik a világra, olyan akár a jelzőfény, ami megmutatja nekem, merre találom az otthonomnak helyt adó biztonságos partokat az élet olykor viharos vizeivel szemben. Köszönöm, hogy fáradhatatlanul a jóra törekedsz, amiért a változás eszköze vagy, és amiért zökkenőmentesen szövöd közös életünk összetett szálát a legmelegebb, leglágyabb, legvarázslatosabb takaróvá. Minden nap, amikor alkalmam nyílik figyelni, ahogy te te vagy, mindig a szépségedre és bátorságodra emlékeztet és arra, milyen szerencsés vagyok, hogy veled oszthatom meg az életemet.

A pár a születésnap mellett egy másik fontos dolgot is ünnepel, azt, hogy már nem ketten, hanem hárman vannak, hiszen Nikki szíve alatt ott növekszik szerelmük gyümölcse, aki ősszel jön majd világra.

Ismerlek téged, mert érezlek. Hogyan lehetséges, hogy már ennyire szeretek valakit [akivel még nem is találkoztam]? Minden, amit biztosan tudok, hogy ez a legerősebb érzés, amit valaha éreztem

– írta gyermekének címezve a színésznő nemrég az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek