Starity

Így próbálta titokban tartani új kapcsolatát Taylor Swift

2017. május 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő egyáltalán nem örül, amiért kiszivárgott új románcának híre.

hirdetés

Ahogy minden korabeli fiatal nő, Taylor Swift is az igazit keresi, ám a nagy Ő-t sajnos egyelőre még nem sikerült megtalálnia, kudarca fulladt kapcsolatain pedig jót csámcsog a média és a rosszakarók. A szőke szépség mindenesetre nem csügged és nem adja fel a reményt, hogy Ámor nyila egyszer őt is eltalálja, és ki tudja, talán ez most meg is történt, hiszen Joe Alwynhoz fűződő románcát foggal-körömmel óvja a nyilvánosságtól.

Taylor igazán messzire ment annak érdekében, hogy megtarthassa magáénak a kapcsolatát és távol maradjon a rivaldafénytől legalább addig, amíg Joe-val jobban meg nem ismerik egymást. Rengeteget utazott azért, hogy láthassa őt. Utazásait magángépekkel bonyolította, és nagyon pici, a célállomástól távoli reptereken landolt, hogy kerülje a feltűnést. Amikor Angliába utazott, gondoskodott róla, hogy úgy tűnjön, munkaügyben érkezett. Igyekeztek elzárt helyen együtt lenni, privát helyeken találkoztak, hogy elkerüljék azt, amivel a nyilvánosság előtt zajló kapcsolatok járnak

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Online-nak, és arról is szót ejtett, mennyire letörte az énekesnőt, hogy fény derült a titokra.

Taylor az elmúlt pár hónapban oda-vissza repült Nashville [itt rögzíti új lemezét – a szerk.] és az Egyesült Királyság között. Egyenesen bolondul Joe-ért, nagyon izgatott a kapcsolatuk miatt.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek