Starity

Bulldok: Hyungeun kilépett a csapatból

2017. május 19. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négyfősre redukálódott a Bulldok, ugyanis Hyungeun kilépett a formációból.

hirdetés
Bulldok: Hyungeun kilépett a csapatból
Fotó: Beauty AsiaToday TV

Május 18-án jelentette be a Kconic Entertainment, hogy lánycsapata, a Bulldok ezentúl kvartettként fog tovább menetelni, ugyanis Hyungeun kilépett a formációból. A fiatal idol március vége óta pihenőre kényszerült romló egészségügyi állapota miatt, s kilépése okát magyarázva is erre hivatkoztak.

Hello, ez itt a Kconic Entertainment. Bejelentjük, hogy ügynökségünk csapata, a Bulldok hivatalosan is négyfős lett, ugyanis Hyungeun április 20-án kilépett. Március vége óta felfüggesztettük minden tevékenységét egészségügyi állapota miatt. Mind a tagok, mind pedig ügynökségünk számára Hyungeun egészsége a legfontosabb és vártuk javulását, azonban a diagnózis felállítása után kiderült, hogy hosszú időbe telhet gyógyulása. Egészsége nem befolyásolja a napi tevékenységét, de táncolás vagy fizikai megterhelés után sokkal hosszabb időbe telik regenerálódnia. Hosszas megbeszélések után végül elfogadtuk Hyungeun kérését, s így április 20-án hivatalosan kilépett a csapatból. Ez egy nagyon nehéz és fájdalmas döntés volt számára. Kérjük a rajongókat, hogy ezentúl is támogassák Hyungeunt és a négy Bulldok-tagot (Genie, Say, Sora, Kimi). Sajnáljuk a késői tájékozatást. Köszönjük.

A formáció egyébként tavaly novemberben debütált 어때요 (Why Not) című dalával, s ahogy fentebb olvasható ezentúl négyfős csapatként fognak tevékenykedni. Hyungeun jövőbeli tervei egyenlőre nem ismertek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek