Starity

Demi Lovato nagyon büszke Miley Cyrusra

2017. május 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi a The Hollywood Reporternek vallott arról, milyen jó látni számára azt, hogy barátnője leszámolt függőségeivel.

hirdetés

Köztudott, hogy Demi Lovato karrierje elején alkohol- és drogproblémákkal küzdött, ám egy idő után belátta, hogy nem folytathatja így az életét, és eldöntötte, hogy búcsút int káros szenvedélyeink. Ennek már több, mint öt éve, amire a színész-énekesnő méltán lehet büszke.

Nemrég Demi barátnője, Miley Cyrus vallott arról a Billboard magazinnak adott interjújában, hogy immár hetek óta tiszta: nem fogyaszt se alkoholt és füvet sem szív, aminek következtében több energiája van és jobban is érzi magát.

Ha valamit akarok, az az, hogy befejezzek valamit vagy belekezdjek valami újba. Bármire képes vagyok! Elhatároztam, hogy nem füvezek többé, és most már könnyű tartanom magam ehhez

– magyarázta Miley.

Demi legutóbbi interjújában szót ejtett arról, mennyire büszke Miley-ra, amiért belátta a problémát és hajlandó volt tenni ellene.

Nagyon büszke vagyok Miley-ra. Úgy vélem, segít az embereknek, ha tudják, hogy az élet azokat az embereket is kihívások elé állítja, akik a rivaldafényben élnek, és nekik is szembe kell nézniük a maguk stresszes kis életével. A mi példánk segít az embereknek hinni abban, hogy a gyógyulás lehetséges, és ez az üzenet nagyon fontos lehet a hozzám hasonló embereknek

– nyilatkozta Lovato.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek