Starity

Sokkoló részletek: Chris Cornell felakasztotta magát

2017. május 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy a május 17-én elhunyt zenész öngyilkos lett.

hirdetés

Tegnap írtuk meg, hogy május 17-én, detroiti fellépése után elhunyt a Soundgarden és az Audioslave zenekarok éléről ismert, egyébként szólóban is sikeres zenész, Chris Cornell. Halála az egész világot ledöbbentette, hiszen még csak 52 éves volt és jó egészségügyi állapotnak örvendett.

Az E! Online úgy tudja, hogy a rendőrség nem sokkal éjfél után talált rá a zenészre a detroiti MGM Grand Hotelben – felakasztotta magát. A nyomozás ugyan jelenleg is folyik, ám értesüléseink szerint az idegenkezűség lehetősége kizárható. Cornell feleségét és három gyermekét hagyta maga után, akiket szintén megdöbbentett a tragédia.

A zenész egyébként soha nem titkolta, hogy depresszióval küzd, emellett pedig a kábítószereket sem vetette meg. Halálával újabb neves alakját veszítette el az 1990-es években nagy népszerűségnek örvendett, Seattle-ből indult grunge-mozgalom, mely már amúgy is nagyon megfogyatkozott, mióta eltávozott Kurt Cobain (Nirvana), Layne Staley (Alice In Chains) és Scott Weiland (Stone Tmple Pilots).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek