Starity

Bella Hadid idén is villantott Cannes-ban

2017. május 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell már tavaly is befürdött ruhájával Cannes-ban, idén pedig ismét sikerült egy túl magasan sliccelt darabot választania.

hirdetés

Ha a Cannes-i Filmfesztiválról van szó, akkor három dolgoban biztosak lehetünk: 1. Bella Hadid biztosan megjelenik. 2. Alexandre Vauthiertől választ magának egy mélyen dekoltált és magasan sliccelt ruhát. 3. Nem megy haza anélkül, hogy villantana.

A modell tavaly egy elegáns vörös színű ruhában jelent meg, ami egy váratlan pillanatban látni engedte az általa viselt, a ruhája színével megegyező fehérneműt, idén pedig ismét elkövette ezt a hibát azzal a különbséggel, hogy most egy babarózsaszín kreációban tette közszemlére a bugyiját.

Bella minden évben villant. Mi lesz jövőre? (A bal oldali kép idén, a jobb oldali tavaly készült a modellről.) I Fotók: David Fisher/REX/Shutterstock; Splash News Online

Bízunk benne, hogy Bella belátja, hogy nem ez a legjobb módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet, és ha már egy ilyen rizikós ruhában lép a vörös szőnyegre, jobban odafigyel arra, hogy aminek takarásban kell maradnia, az úgy is legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek