Starity

Egy évvel szakításuk után Ozzy és Sharon Osbourne megújították házassági fogadalmukat

2017. május 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ozzy és Sharon képtelenek egymás nélkül élni még a tavalyi megcsalásos botrány ellenére is.

hirdetés

Éppen egy évvel ezelőtt járta be a világsajtót a hír, miszerint Ozzy Osbourne összeszűrte a levet fodrászával, Michelle Pugh-gal, amiről felesége, Sharon is tudomást szerzett. A műsorvezető a történtek jegyében szakított a zenésszel, és úgy tervezte elválik tőle, de végül mégsem így lett. Ozzy ugyanis mindent latba vetett és lassan, de biztosan visszaédesgette magához a nejét.

Mindig ezt csinálják: szakítanak, aztán újra összejönnek. Senki sem érti, miért. Úgy hiszem, Ozzy nagyon is bűnösnek érezte magát a szakítás és az affér miatt

– nyilatkozta egy, az Osbourne családhoz közel álló barát.

Sharon meg is bocsátott a férjének, miután látta, hogy Ozzy valóban minden követ megmozgat annak érdekében, hogy boldoggá tegye őt és jobb emberré váljon. Az ET úgy értesült, hogy a házaspár között már nem téma a válás, mi több, a napokban megújították esküvői fogadalmukat gyermekeik legnagyobb örömére.

Még sosem láttam két embert, aki ennyire szerette volna egymást, és akiket ennyire a másiknak teremtettek volna, mint a szüleimet

– nyilatkozta lelkesen Osbourne-ék lánya, Kelly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek