Starity

Alexandra Daddario elárulta, igazak-e a pletykák, miszerint Zac Efronnal randizik

2017. május 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

E hét végén mutatják be a mozik a két sztár főszereplésével készült Baywatch című filmet.

hirdetés

Alexandra Daddario két hete, az MTV Movie & TV Awardsról posztolta a róla és Zac Efronról készült alábbi képet, aminek következtében megindultak a találgatások azt illetően, hogy vajon a két színész szorosabbra fűzte-e munkaviszonyát a Baywatch forgatása óta. A színésznőt tegnap, a Billboard Music Awardson csípte mikrofonvégre az E! Online riportere, akinek kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba a románccal kapcsolatban.

Nem is tudtam, hogy én kezdtem a pletykát. Szorosan együtt dolgozunk, ő a szerelmem a filmben. Megértem, miért bolondulnak az emberek az ilyesmiért, de Zackel csak barátok vagyunk

– nyilatkozta a barna hajú szépség, majd amikor a riporter rámutatott arra, hogy egy rajongójuk szerint gyönyörű, kék szemű csemetéik lennének, igazat adott neki.

Alexandra egyébként nagyon élvezte a film forgatását, és az azt övező hype-ot. Bár már több kisebb-nagyobb produkcióban is volt szerencséje szerepelni, kétségtelen, hogy a Baywatch hozhatja meg neki az igazi világsikert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek