Starity

20 évvel bemutatása után is lélegzetelállító a Titanic betétdala – videó

2017. május 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic bemutatásának 20 éves évfordulója alkalmából a Billboard Music Awards szervezői felkérték Céline Diont, hogy a rendezvényen adja elő a háromszoros Grammy-díjas dalt.

hirdetés

A 49 éves énekesnő természetesen örömmel engedelmeskedett a kérésnek, és fantasztikus előadásával teljesen elvarázsolta a közönséget és a televíziók előtt ülő nézőket. Több híresség – köztük Katy Perry és Lea Michele – is kifejezték iránta érzett elragadtatásukat a Twitteren, hiszen Céline előadása több volt, mint megindító.

Az énekesnő az előadás után adott interjújában elárulta, hogy óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy két évtizeddel a film és a dal bemutatása után is ilyen óriási érdeklődés veszi körül a My Heart Will Go On című nótát. A kérdére pedig, hogy nem unja-e újra és újra előadni a díjnyertes dalt, úgy válaszolt, hogy néha ugyan nincs kedve hozzá, de amint meghallja az intrót és meglátja a rajongók arcára kiülő könnyeket, rögtön megjön hozzá a kedve, így természetesen eleget tesz a rajongói elvárásoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek