Starity

Kris Jenner felajánlotta Kim Kardashiannak, hogy kihordja a harmadik gyermekét

2017. május 22. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves sztármaminak már van két tündéri csemetéje North és Saint személyében, ám nem titok, hogy családját szívesen bővítené újabb babákkal.

hirdetés

Kim Kardashian tavaly novemberben kezdett el gondolkozni a béranyaprogramon, ugyanis orvosai szerint egészségügyi problémáira való tekintettel nem tanácsos újra szülnie. Ez azonban nem tartja vissza attól a tévésztárt, hogy újabb gyerekeket akarjon, ugyanakkor szeretne körültekintően eljárt az ügyben.

A Keeping Up with the Kardashians tegnapi adásában kiderült, hogy Kim édesanyját, Kris Jennert levélben felkereste egy terméketlen házaspár, és arra kérték a 61 éves sztárt, hogy adja nekik petesejtjeit a mesterséges megtermékenyítéshez, mert a család génállománya páratlan, amiből ők is szeretnének egy darabkát – természetesen fizetnének is érte.

Khloe Kardashian nevetségesnek tartotta az ötletet, és rámutatott, hogy édesanyja túl van a hatodik x-en, így igen kevéssé valószínű, hogy termékeny még.

Kris mindazonáltal fontolóra vette az ajánlatot és kivizsgáltatta magát. Kiderült, hogy valóban terméketlen, ugyanakkor alkalmas arra, hogy kihordjon egy gyermeket. Ezen felbuzdulva Kim rákérdezett, kihordaná-e az ő csemetéjét, amire Kris habozás nélkül igennel felelt. E felajánlás azonban ismét csak felháborította Khloe-t, aki közölte, hogy ő már korábban ajánlatot tett erre vonatkozóan a nővérének.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek