Starity

Így hangzik élőben a Malibu – videó

2017. május 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig tíz napja mutatta be vőlegényéről szóló új dalát az énekesnő, amit a tegnap este megrendezésre került Billboard Music Awardson adott elő először élőben.

hirdetés

Rajongói fellélegezhettek, ugyanis Miley Cyrus visszatért a gyökereihez, és a tegnapi gálán ugyanaz a „szomszédlány” tért vissza a színpadra, akit megszerettek annak idején. Az énekesnő egy fehér crop topot és ahhoz színben passzoló sortot viselt, amikor elfoglalta a színpadot – előadását pedig édesapja, Billy Ray és húga, Noah harangozta be – utóbbi viccesen hozzátette, hogy évek óta ez az első olyan fellépés, hogy a testvére nadrágot visel.

Miley ekkor adta elő közönség előtt először a Malibut, amit bevallottan vőlegénye, Liam Hemsworth ihletett, akivel 2013-ban szakított, habár akkor már az esküvőjüket tervezgették. Egymás iránt érzett szerelmük tavaly végén ismét fellángolt, így kibékültek egymással, és azóta is a legnagyobb boldogságban élnek együtt – vélhetően az esküvő sincs már messze.

Hiszek abban, hogy minden jó okkal történik. Tudtam ezt akkor is, amikor Liammel először voltunk külön. Nem tudtam, hogy ez-e a vég vagy ismét egymásra találunk-e, de azt igen, hogy jó úton járok. Szép dolognak tartom, amikor egymással szakított párok ismét összejönnek, mert azt mutatja, hogy a köztük lévő kapcsolat valódi, ugyanakkor lehetőségük adódik önmaguknak lenni, felnőni a külön töltött idő alatt

– nyilatkozta nemrég a SiriusXM-nél vendégeskedve a szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek