Starity

Jade Thirlwall lehet Jázmin az Aladdin élőszereplős remake-jében

2017. május 23. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

A Disney fejesei jelenleg is keresik az 1992-es mesefilm élőszereplős változatának leendő főszereplőit.

hirdetés

A Disney márciusban tette közzé a felhívást, hogy pontosan milyen színészeket is keresnek következő nagy dobásukhoz, ami Aladdin és Jázmin hercegnő történetét dolgozza fel. Azt suttogják a tengerentúlon, hogy Will Smith lép majd Robin Williams örökébe, azaz ő kölcsönzi Dzsini hangját.

Úgy tudjuk, hogy a Little Mix éléről ismert Jade Thirlwall is részt vett a castingon, és tovább is jutott az első rostán, vagyis minden esélye megvan arra, hogy Jázmin bőrébe bújjon. Ráadásul a maga 24 évével, jemeni és egyiptomi gyökereivel, valamint ének- és tánctudásával tökéletesen megfelel a kiírt feltételeknek, neve pedig minden bizonnyal húzóerőt jelentene a film népszerűsítésekor.

Ha Jade leszerződik a produkcióhoz, a Little Mixnek (és a rajongóknak) számolnia kell azzal, hogy több hónapos elfoglaltságra kötelezi el magát, ami azt jelenti, hogy az együttesnek fel kell függesztenie tevékenységét – ide értve egy új lemez készítését és az azt követő turnét. A lányok mindenesetre támogatják Jade-et, és drukkolnak neki, hogy végül ő kaphassa a szerepet.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek