Starity

Chrissy Teigen a Magic Mike Live miatt hagyta ki a Billboard Music Awardsot

2017. május 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a modell többnyire minden vörös szőnyeges eseményre elkíséri a férjét, ezúttal kihagyta a számára unalmas zenei díjátadó gálát, és inkább dögös félmeztelen pasikon legeltette a szemét.

hirdetés

Chrissy Teigen mindig is szókimondó nő hírében állt, akinek férje, John Legend jelenti a világot, ám ezúttal még az ő kedvéért sem volt hajlandó végigülni a vasárnap megrendezett Billboard Music Awardsot, ugyanis jobb programot talált helyette magának: elment, hogy megnézze a Magic Mike Live-ot, amit a Las Vegas-i Hard Rock Hotelben játszottak a népszerű filmsorozat nyomán.

Miután bejárta az amerikai sajtót a hír, hogy férje és a Florida Georgia Line közös produkciója helyett félmeztelen pasikon legeltette a szemeit, nem titkolózott tovább: megerősítette a szóbeszédet a Twitteren.

És szuper volt!

– írta a Cosmopolitan Még ha a férje fel is lépett, Chrissy Teigen kihagyta a BMA-t és megnézte a Magic Mike Live-ot tweetje mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek