Starity

Kourtney Kardashian szexfüggő exével randizott Bella Thorne

2017. május 23. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Famous in Love sztárja szeretne már nagyon bepasizni, és még a 14 éves korkülönbség sem zavarta, amikor találkozgatni kezdett Scott Disickkel.

hirdetés

Több, egymástól független szemtanú is megerősítette, hogy múlt hétfőn, Nyugat-Hollywoodban együtt látták a 19 éves Bella Thorne-t és a 34. születésnapját pénteken ünneplő Scott Disicket. A pár a Catch in LA nevű éttereben költötte el vacsoráját, majd a Nice Guy-ban kötöttek ki, ahonnan útjuk a The Peppermint Clubba vezetett.

A pár még a lesifotósok elől sem tudott elbújni – noha Bella arcát nem láthatjuk a képeken, kétségtelen, hogy ő ült Scott mellett a bérelt autóban, hiszen a fehér felső és a bolyhos dzseki megegyezik azzal, amit ő viselt az este folyamán közzétett Snapchat-posztján.

Fotók: Backgrid, SplashNews ; Snapchat / Bella Thorne

A kapcsolat mindenesetre valószínűleg nem komoly, hiszen Disick még mindig exét, Kourtney Kardashiant szeretné visszahódítani, erre azonban egyre kisebb a valószínűség, ugyanis a nő közölte vele: nem akar tőle semmit.

via Seeventeen, HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek