Starity

Russell Crowe lebuktatta Ed Sheerant! Az énekes eljegyezte a barátnőjét?

2017. május 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape of You énekesét barátja buktatta le egy interjú során, így joggal gyanakszunk arra, hogy az énekes szorosabbra fűzte viszonyát a kedvesével.

hirdetés

Russell Crowe a minap a Nova rádió Fitzy & Wippa műsorában vendégeskedett, ahol Ed Sheeranhoz fűződő barátságáról faggatták, így azon túl, hogy elárulta, miképp barátkoztak össze, el is szólta magát a Grammy-díjas énekes családi állapotát illetően.

Közös ismerőseinken keresztül ismerkedtünk meg. Először csak haveri volt a viszonyunk, majd amióta visszajött a menyasszonyával és több időt töltöttünk együtt, összebarátkoztunk

– nyilatkozta a színész.

Ed és Cherry Seaborn kapcsolata egyébként is komoly, pláne annak tekintetében, milyen régóta ismerik egymást. Az énekes szívéhez amúgy is közel áll a házasság és a gyermeknevelés gondolata, melyről így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Mindenképpen szeretnék gyerekeket! Már tavaly is felmerült bennem a gondolat. Készen állok a családalapításra.

Ezzel együtt pedig le is zárul Sheeran életének bulizós korszaka, ami álmatlan éjszakákban és váratlan, még számára is felfoghatatlan eseményekben és szerelmi kalandokban bővelkedett – immár nem tart igényt legjobb barátja, Taylor Swift barátnőire.

Annak idején egy 22 éves, fura, brit kölyök voltam, akinek megadatott a lehetőség, hogy Amerika legnépszerűbb előadójával turnézzon, akit ismert barátok vesznek körül. Nagyon könnyű volt mellette csajozni... Gyakran találtam magam olyan szituációban, hogy amikor reggel felébredtem és körülnéztem, azt kérdeztem magamtól, Hogy a francba történhetett ez velem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek