Starity

Itt vannak az első árulkodó fotók Bella Thorne és Scott Disick viszonyáról

2017. május 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Túl a barátságon: a színésznő és a tévésztár valóban közel kerültek egymáshoz!

hirdetés

A minap még csak pletykaszinten merült fel a gondolat, hogy valami kibontakozóban van a 19 éves Bella Thorne és a 33 éves Scott Disick között, hiszen végigbuliztak együtt egy estét, pár napra rá pedig együtt utaztak Cannes-ba. Azóta a lesifotósok el is csípték őket a filmfesztiválnak helyet adó városban – méghozzá félreérthetetlen szituációban.

A pár egy villát bérelt magának, ahol ugyan Bella nővére, Dani is velük volt, ám jelenléte minden bizonnyal csak a figyelemelterelés része. A színésznő és a valóságshow-sztár tegnap ruhástól mártózott meg a villához tartozó medencében, délután pedig fürdőruhára vetkőzve ejtőztek és enyelegtek annak szélénél. Az ölelkezésen túl több csók is elcsattant köztük, így nincs kétségünk afelől, hogy kapcsolatuk nem baráti, hanem romantikus jellegű.

Fotók: BACKGRID

Disick azonban nem gondolja komolyan a dolgot, állítólag még mindig exére, Kourtney Kardashianra fáj a foga, és Thorne-nal szeretné féltékennyé tenni őt. Kourtney mindenesetre nem izgatja magát gyermekei apjának kicsapongó életmódja és a színésznőhöz fűződő afférja miatt – Younes Bendjima társaságában pihen szintén Cannes-ban. Barátai elmondása szerint a legidősebb Kardashian-nővér remekül mulat új partnere oldalán, és élvezi, hogy kora ellenére sokkal érettebben gondolkodik, mint a korabeli férfiak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek