Starity

Tish Cyrus nem szerette volna, ha Noah Miley nyomdokaiba lép

2017. május 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 50 éves sztármami bár nem tiltotta, nem is biztatta arra legkisebb lányát, hogy híres nővére nyomdokaiba lépjen.

hirdetés

Tish Cyrus a People magazinnak adott exkluzív interjút, melyben büszkén mesélt híres családjáról, és gyermekei sikereiről. Csemetéi közül Miley a legismertebb, ám nemrég Noah is betört a popiparba, noha ő maga eleinte nem támogatta az ötletet.

Noah egy kávézóban dolgozott, amikor egyszer csak bogarat ültettek a fülébe, utána meg ment minden, mint a karikacsapás. Mondtam is neki, hogy Várd meg a 18. születésnapodat! Ne csináld ezt! Nem fogom még egyszer végigcsinálni ezt [mint Miley-val]!.

Nem sokkal azután, hogy Noah elkezdett dolgozni abban a kávézóban, feltűnt ott egy producer, és ajánlatot tett neki, hogy szívesen írna vele dalokat, aztán már ment minden a maga útján. Másfél évig szétdolgozta a seggét, totál elmerült a dalszerzésben. Keményen dolgozott, a munkája pedig most fizetődik ki

– magyarázta Tish Noah sikereire utalva, de Miley-ról is szót ejtett.

Miley jó helyen van. Úgy értem, nagyon boldog és nagyon sokat komolyodott, felnőtt. Minden egyes dalt, amit az új albumára szán, maga szerzett. Imádom, hogy nem úgy gondolkodik, hogy Most ezt csinálom, mert folyton nyomni fogják a rádióban!, hanem olyan zenét csinál, amilyet akar, amilyet szeret és aminek mondanivalója van. Mondani is szokta, hogy Sosem akarnék olyasmit írni vagy rögzíteni, ami nem jelent semmit és ami nem segít a világ megváltoztatásában!. Ő ilyen, ezt szeretem benne. Mindegyik gyerekemre büszke vagyok, úgy érzem, valamit jól csináltam a nevelésükkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek