Starity

Rosario Dawson először állt nyilvánosság elé unokatestvére halála óta

2017. május 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kemény idők járnak a 38 éves színésznőre, de igyekszik okulni az eseményekből, és derűsen tekinteni a jövőbe.

hirdetés

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Rosario Dawson saját otthonában találta holtan az unokatestvérét, Vanez Ines Vasquezt, akivel egyébként nagyon közel álltak egymáshoz. A színésznőt nagyon megviselték a történtek, de összeszedte magát, és kötelességének eleget téve megjelent egy New York-i sajtótájékoztatón tegnap, ahol többek között arról is szót ejtett, mennyiben változtatta meg életét és szemléletmódját rokona halála.

Beláttam, hogy sosem szabad semmit sem garantáltnak vennem, és folyamataosan azon kell dolgoznom, hogy kiélvezzek minden egyes percet. A ma nem garantált, és gondoskodj róla, hogy a szeretteid tudják, szereted őket. Olyasmivel töltsd az idődet, ami büszkévé tesz, mert az idő gyorsan elrepül

– mondta, majd tervei felsorolásával folytatta:

Kihívások elé állítom magam mostantól. Vissza akarok menni tanulni. Fejlődni akarok. Tanulni. Jobb emberré válni. Jobban bánni az időmmel. Szervezettebben élni. Nem akarok lustálkodni. És nem akarok semmit garantáltnak venni. (...) Az unokatestvérem, Vaneza elment, én pedig pont a nagymamám halálának hatodik évfordulóján hozom ezt fel. Legyen szó 75-ről vagy 26-ról, sosem tudhatod, mikor jön el a te időd. Én pedig többé nem akarok abban a helyzetben lenni, ahonnan visszatekintek a múltba, és azon töprengek, mit kellett volna, mit lehetett volna tenni, de nem basszus, nem tettem meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek