Starity

Fellépésen lepte meg rajongóját Tarja

2017. május 27. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish egykori énekesnője ismét bebizonyította milyen sokat jelentenek számára rajongói.

hirdetés
Fellépésen lepte meg rajongóját Tarja
Fotó: Wacken Open Air

A múlt hónapban számoltunk be arról, hogy a Nightwish egykori énekesnőjét hangszálgyulladás miatt egy rövid pihenőre szólították fel az orvosok, a mielőbbi gyógyulása érdekében. A finn dalos-pacsirta azóta teljesen meggyógyult, a rajongók legnagyobb örömére pedig természetesen a színpadra is visszatért.

A Finnország hangjának is megválasztott énekesnő köztudottan imádja rajongóit, amit betegsége alatt ki is jelentett, hiszen az idő alatt szebbnél szebb üzenetekkel bombázták őt a fanatikusok. Tarja egyébként nemcsak csodás hangi adottságai miatt elismert, hanem jótetteiről is, ugyanis néhány hónapja egy haldokló rajongója utolsó kívánságát teljesítette, most pedig ismét egy álmot váltott valóra. Az illető pedig egy argentín zenekar, a La Beriso basszerosa volt, aki egyébként hatalmas Tarja-fan hírében áll.

A csapat a minap Obrasban lépett színpadra, a fellépésen pedig az  ex-Nightwish-énekesnő is tiszteletét tette egy dal erejéig – ezzel meglepve Ezequielt –, aki mit sem sejtett arról, hogy kedvence is jelen van a helyszínen. A különös meglepiről maga az énekesnő számolt be hivatalos Instagram-profilján keresztül, mely portálon közzé tett egy képet is a zenésszel, akiről kiderült, hogy valóban odáig van a vokalistáért, ugyanis egy Turunent ábrázoló tetoválás helyezkedik el a bal karján, ami egy olyan felvétel másolata, ami még a Nightwish-ben töltött időszakban készült Tarjáról.

A meglepetésről egyébként egy videó is rögzítésre került, ami minőségben nem túl kielégítő, ám mindezek ellenére is fellelhető rajta a zenész meghökkenő arckifejezése, amikor is kedvence megjelent mellette a színpadon. Ami pedig a finn szopránt illeti: hamarosan folytatását veszi két lemezét is népszerűsítő turnéja, melynek keretein belül a nyár folyamán fel fog lépéni a csehországi Metalfest Open Airen Sharon den Adellel kiegészülve, novemberben pedig a Delain, valamint az Amaranthe zenekarok társaságában lehet majd elcsípni Buenos Airesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek