Starity

Sokat romlott Ayumi Hamasaki hallása

2017. május 26. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-pop császárnője, Ayumi Hamasaki lassan tíz éve, hogy egyáltalán nem hall bal fülére, azonban ennek ellenére sem adta fel az éneklést. A minap megosztotta rajongóival, hogy jobb füle hallása nagyon sokat romlott.

hirdetés
Sokat romlott Ayumi Hamasaki hallása
Fotó: Facebook / Ayumi Hamasaki

Ayumi Hamasaki még 2008-ban hozta nyilvánosságra, hogy megsiketült bal fülére, s füle operálhatatlan. Akkor elmondta, hogy addig folytatja az éneklést ameddig jobb füle állapota engedi. Maga a probléma egyébként 2000 környékére, egy fetőzéshez vezehető vissza – az orvosok tanácsait mellőzve pár napos kórházi kezelés után folytatta turnéját.

Május 20-án blogján közölte a sokkoló hírt, miszerint jobb fülének állapota meglehetősen sokat romlott, és teljesen meg fog siketülni, valamint szédülést és hányingert tapasztalt a próbák alatt, de kijelentette, hogy folytatja a fellépéseket. Az énekesnő a bejelentés óta folyamatos támogatást kap rajongóitól.

A színpad az, ahová tartozom. Ez az egyetlen hely, ahol tényleg valójában létezem. Nem ismerek semmi mást.

Megjegyzés: Ayu nemrég kezdte el Just the beginning -20- TOUR 2017 nevezetű hatvan állomásos turnéját, ami az első lépcsőfoka 20. évfordulójának megünneplésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek