Starity

Miranda Kerr másodjára is elkelt! A modell hűséget esküdött a Snapchat alapítójának

2017. május 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves ausztrál szupermodell május 28-án (vasárnap) ment hozzá élete párjához.

hirdetés

Miranda Kerr és Evan Spiegel kapcsolatának híre tavaly márciusban járta be a világsajtót, noha a pár akkor már hónapok óta találkozgatott egymással. A milliárdos üzletember egyévnyi randevúzás után, júliusban kérte meg a modell kezét, aki természetesen igennel felelt neki. A szerelmesek tegnap végül össze is kötötték életüket egy bensőséges szertartás keretein belül.

Az esküvőnek Miranda és Evan brentwoodi otthona adott helyet, ahová mindössze ötven főből álló vendégsereget csődítettek össze. Az E! Online úgy tudja, hogy a szerelmesek maguk írták fogadalmukat, melyek délután négy körül hangzottak el.

Ez egyébként a második házasság Kerr életében, ugyanis Orlando Bloom felesége volt 2010 és 2013 között – kapcsolatukból gyermekük is született: Flynn idén hatéves. A modell bevallotta, hogy csemetéje újabban többször is érdeklődött afelől, lesznek-e testvérei a jövőben, ő pedig nem zárkózik el az ötlel elől.

Meg vagyok elégedve azzal, hogy egyetlen gyermekem van, ugyanakkor nyitott vagyok arra, hogy több is legyen. Flynn gyakran mondogatja, hogy a barátainak vannak testvérei, neki is lesznek-e, amire rendszerint úgy felelek, hogy Talán, édesem..

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek