Starity

Messze a tökéletestől: Ezekkel az adottságaikkal elégedetlenek a sztárok – I. rész

2017. május 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt gondolhatnánk, hogy Hollywoodban minden és mindenki tökéletes, ám a legnagyobb sztároknak is vannak hibáik, melyekről ha nem is büszkén, de beszélnek olykor.

hirdetés

Keira Knightley

A színésznőt karrierje során már sokszor és sokan bírálták apró melleiért, és persze ő maga is tisztában van azzal, hogy lapos, de szerencsére megbarátkozott külsejével és esze ágában sem áll kés alá feküdni, hogy nagyobb domborulatai legyenek – ezzel pedig igazi követendő példát mutat a hozzá hasonló alkattal rendelkező fiataloknak, nevezetesen, hogy kis mellekkel is lehet valaki kívánatos, nőies és sikeres egy olyan iparágban, ami a külsőségekre épül.

Beyoncé

Az énekesnőnek szép, nőies formája van, ő azonban sokszor túl vastagnak találja magát, különös tekintettel a combjaira és a csípőjére, pedig igazán nincs miért aggódnia. Saját bevallása szerint legjobban széles csípője zavarja, ami akkor sem keskenyedik, ha veszít a súlyából – mások ezzel szemben épp olyanok szeretnének lenni, mint ő.

Drew Barrymore

A Charlie angyalai sztárja nem véletlenül hord bő ruhákat, ugyanis van egy kis pocakja, ami miatt sokszor kényelmetlenül érzi magát, de nagyon nehezen tudja leadni a felszaladt kilókat, mivel imádja a hasát.

Christina Aguilera

Bár az énekesnőnek mindig voltak súlyproblémái, most jobb formában van, mint valaha! Ennek ellenére azonban továbbra sem elégedett önmagával: nagyon zavarja, hogy rövidek a lábai, melyeket magas derekú szoknyákkal, nadrágokkal próbál optikailag nyújtani.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárjának alakja bár kifogástalan, ő mégis talál hibát benne: nem szereti a fenekét, ami meglátása szerint a rendszeres edzések ellenére is lapos. Hátsójának alakját szűk farmerokkal igyekszik kerekebbnek láttatni.

Karolina Kurkova

A cseh szupermodell leginkább azt kifogásolja önmagán, hogy túl egyenes vonalú, azaz nincs kiemelkedő csipője, ezért úgy érzi magát, mint egy darab piszkafa. A másik tökéletlenségének a köldöke hiányát tartja, ami egy kisgyermekkori műtétnek köszönhetően „tűnt el”.

Victoria Beckham

A designer focistafeleség alakja négy gyerek után is karcsú, ő ezt azonban nem áldásként, hanem átokként éli meg. Tisztában van azzal, hogy túlságosan vékony, de nem jönnek fel rá a kilók, bármit tesz is. Ezen túl fogászati problémája is van – ennek köszönhető, hogy ritkán mosolyog.

Mariah Carey

A Grammy-díjas énekesnő súlya köztudottan gyakran ingadozik, ezzel azonban már megbékélt, elfogadta és szereti a testét. Ha valamivel azonban elégedetlen, az a nyaka – túl rövidnek tartja másokéhoz képest, ezért is láthatjuk, hogy feltűnő ékszereket visel a nyakában, ugyanis általuk akarja elterelni a figyelmet az általa tökéletlennek tartott testrészről.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek