Starity

Kim Kardashian magyarázatot adott néhány hetes házasságára

2017. május 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik követik munkásságát, biztosan emlékeznek még rá, hogy nem Kanye West Kim Kardashian első férje – ami azt illeti, nem is a második...

hirdetés

Bár Kim Kardashian és Kanye West házassága sem tökéletes, messze nem is a legrosszabb. A valóságshow-sztár korábban már kétszer volt férjnél, ám egyik frigy sem sikerült a legjobban. A közvéleményt mindenesetre a mai napig foglalkoztatja Kim Kris Humphrieshoz fűződő házassága, ami 72 nap után ért véget, így joggal merül fel a kérdés, szerelemből esküdtek-e meg a felek.

Az egész szituáció nagyon durva volt

– nyilatkozta Kim vasárnap a Watch What Happens Live című műsorban Andy Cohennek, és azt is bevallotta, hogy a férjhez menetelében nagy szerepet játszott, hogy azt érezte, kifut az időből.

Akkoriban azt gondoltam, Szent szar, 30 éves vagyok! Jobban teszem, ha összekapom magam és férjhez megyek.. Úgy vélem, sok lány átesik ezen, hogy eljön a pillanat az életükben, amikor pánikba esnek attól, hogy megöregszenek, és rajtuk kívül már minden barátjuknak családja van. Szóval, ez is egy ilyesmi szituáció volt. Már a nászúton éreztem, hogy nem fog működni ez a házasság.

Kim azóta elvált, majd hozzáment Kanyéhoz, akivel épp a közelmúltban ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. A párnak eddig két gyermeke született (North és Saint), valamint nagyon szeretnének egy harmadikat is – őt azonban édesanyja nem lesz képes kihordani nőgyógyászati problémái miatt.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek