Starity

Hurts: szeptember végén jön a negyedik lemez!

2017. május 30. 14:02   |   Szerző: SMH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik a népszerű együttes új lemeze, amit jó maguk jelentettek be.

hirdetés
Hurts: szeptember végén jön a negyedik lemez!
Fotó: Sony Music

Bejelentette új lemeze megjelenési dátumát a július 15-én a velencei EFOTT 2017 fesztiválon fellépő Hurts. A Desire szeptember 29-i megjelenését egy európai turnéval is megkoronázza a duó, ám ott már nem szerepel magyar helyszín a dátumok között.

Immáron 7 éve annak, hogy a világ felfigyelt a Hurts bemutatkozó dalára, a Wonderful Life-ra, valamint az első albumra, a Happiness-re. Azóta a páros meghódította a kontinenst, a 2013-ban megjelent Exile-on és a 2015-ös Surrender anyagokon olyan slágereket találunk, mint a Stay vagy a Some Kind of Heaven, a lemezeik rendre a Top 10-be kerültek a slágerlistákon, és csak 2016-ban közel 100 000 koncertjegyet adtak el, amivel az évtized egyik legsikeresebb brit zenekarává nőtték ki magukat.

Nagy örömmel jelentjük be a Desire érkezését

– áll a csapat közleményében.

Ez az album tele van szenvedéllyel, fájdalommal és vággyal. Néhány új dalnál egyenesen azt érezzük, hogy soha korábban nem írtunk még ennyire jó témákat

A Theo Hutchcraft és Adam Anderson alkotta páros április végén adott először ízelítőt a készülő anyagról: a Beautiful Ones klipjet – amely az egyéniségeket ünnepli, és amelyet mára több mint 1.6 millióan láttak – maga Theo írta, ráadásul a főszerepet is magára vállalta.

A Hurts rendszeresen koncertezik Magyarországon, tavaly például a Strand Fesztiválon jártak, de 2017-ben sem kell nélkülözniük őket a hazai rajongóknak, mivel július 15-én az EFOTT-on lépnek fel. A Desire megjelenését egy alapos európai körút is kíséri majd, de ebben nem szerepel magyar dátum. Magyarországhoz legközelebb majd november 18-án Pozsonyban, vagy november 27-én Bécsben lehet majd meghallgatni a briteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek