Starity

Meglepő vallomás: Robert Pattinsont majdnem kitették az Alkonyatból

2017. május 31. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves színész a Cannes-i Filmfesztiválon vallott arról, hogy kis híján elvették tőle Edward Cullen szerepét 2008-ban.

hirdetés
Meglepő vallomás: Robert Pattinsont majdnem kitették az Alkonyatból
Fotó: Summit Entertainment

Jamie Campbell Bower, Dave FrancoShiloh FernandezDustin Milligan – csak néhány név azon hírességek közül, akiket annak idején meghallgattak Edward szerepéért, de végül mind alulmaradtak Robert Pattinsonnal szemben. A színész még viszonylag zöldfülűnek számított akkoriban a filmiparban, nevét pedig a fent említett karakternek köszönhetően ismerte meg a világ – ezt azonban kis híján elbaltázta, ugyanis saját bevallása szerint majdnem kitették a szűrét az első film forgatása alatt.

Rob a The New York Timesnak vallott arról, hogy rebellis viselkedése és hozzáállása miatt a film készítői a kirúgását tervezték, a helyzetet pedig ügynöke mentette meg, aki átutazva a fél világot a helyszínre repült, hogy lenyugtassa a kedélyeket.

Nem kellett senkinek sem nyalnom a seggét egész idő alatt, és nem is hiszem, hogy megtettem volna. (...) Óriási mázli volt belecsöppenni ebbe azzal a csoporttal, akikkel együtt dolgoztam

– nyilatkozta a színész, aki 2008 és 2012 között öt filmben alakította a vámpírt, azóta azonban kisebb művészfilmekben szerepel elsősorban – már nem érdekli a felhajtás.

Alkonyat-beli kolléganőjével, Kristen Stewarttal egymásba is szerettek – a sorozat forgatása alatt együtt jártak I Fotó: Summit Entertainment

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek