Starity

Niall Horan nem ad szülei véleményére, ha a zenéjéről van szó

2017. május 31. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes a The Elvis Duran Z100 Morning Show-ban vendégeskedve mesélt arról, hogy úgy érzi, ősei nem őszinték vele – legalábbis munkáját illetően.

hirdetés

Ahogy One Direction-beli csapattársai, úgy Niall Horan is a maga útját járja azóta, hogy az együttes szétszéledt. A This Town és a Slow Hands után rajongói tűkön ülve várják, mikor hallgathatják meg az énekes további új nótáit, de erre egyelőre még hónapokig várniuk kell.

Egyelőre még nem tűztem ki a dátumot, de amikor megtörténik, azt hiszem, tudatni fogom az emberekkel. Bármikor is érzem úgy, hogy végeztem, hogy befejeztem a Slow Hands népszerűsítését, kiadok egy albumot... Neked mondom el legelőször! Hamar végezni fogok, szerintem már nem tart sokáig

– magyarázta Horan, és egyúttal azt is bevallotta, szülei őszinte véleményére nemigen számíthat, mert csak jót mondanak mindenről, amit csinál.

Nehéz előttük játszanom. Anyukám mindenre azt mondja, hogy Ez jó, ez jó, ez jó.. Az ember nem kap egy őszinte véleményt. Ne is kérdezzétek a szüleiteket [a munkátokról], úgyis azt fogják mondani, hogy jó, amit csináltok.

Akkor mégis kinek a véleményére ad az énekes, ha zenéről van szó? Elárulta!

Az unokatestvéremmel élek, így szoktam neki játszani. Jó füle van a zenéhez, és mindig megmondja, ha valami szar.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek